Van januari tot augustus, provincie Qinghai, Rural Tourism Reception toeristen, 19 miljoen toeristische inkomen van meer dan 2,6 miljard yuan

  In de afgelopen jaren heeft de provincie Qinghai strak rond de "een uitstekende twee hoge" strategie, het bevorderen van plattelandsvoering en levitatie en landelijke revitalisatie effectief.

Door wetenschappelijke voorbereidingsplanning, implementatie van grote projecten, blijft de fiscale ondersteuning, met de werkgelegenheid, landelijke revitalisering, nationale eenheid en co?rdinaat, volledig mobiliseren van het enthousiasme van lokale dorpsbewoners, en geleidelijk een groot aantal speciale demonstratiepunten en kenmerken van het platteland van het landelijk toerisme Merk, veel afgelegen landelijke bewoners groeien op tot opkomende toeristische bestemmingen. Van januari tot en met augustus 2021 ontving het plattelandstoerisme in de provincie Qinghai 19 miljoen bezoekers, waardoor toeristische inkomsten miljarden zijn.

Dit is het nieuws dat de verslaggever is geleerd van de Qinghai Provincial-toeristische site op 28 september. De provinciale regering van de provinciale provinciale Partij hecht veel belang aan het plattelandsvoering, hecht aan hoge vooruitgang, door beleidsleiders, het versterking van leiderschap, co?rdinatie, enz., Het leveren van een krachtige garantie voor duurzame en gezonde ontwikkeling van het landelijke toerisme. Alle plaatsen, alle relevante afdelingen koppelen samen, collaboratief, integratie middelen en verhogen investeringen, vormen een werkmechanisme voor landelijk toerisme.

Na alle aspecten van gezamenlijke inspanningen, is het landelijke toerisme van de provincie snel ontwikkeld, toont de kenmerken van overheidsbegeleiding, sociale participatie, planning, precisiebeleid, hoofdsysteem, innovatiemodel, is een belangrijke rol geworden bij het bevorderen van lokale economische en sociale ontwikkeling en het helpen van landelijke revitalisatie kinetische energie.

  Tot nu toe zijn er 8 National Leisure Agriculture and Rural Tourism Demonstration-provincies, 5 belangrijke provincies, 15 demonstratiesites; 10 beroemde toeristische steden, beroemde dorpjes; 3 National Rural Tourism Key Towns, 5 sleuteldorpen 33 135 Provinciale Rural Tourism Sleutel Dorpen ; 2325 Rural Tourism Points, 443 dorp Tourism Borset. Tijdens het "13e vijfjaarsplan", de provincie-toerisme van de provincie toeristen, een gemiddelde jaarlijkse groeisnelheid, die 202 miljard yuan van het inkomen van het toerisme, een gemiddelde jaarlijkse groeisnelheid bereikt, drijven indirect de omliggende mensen om deel te nemen aan de werkgelegenheid bijna 100.000. (Editor: Chen Jing, Liu Peiran) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.