Uw privacy U bent de belangrijkste "Privacy Test" om uw veiligheidsbewustzijn te meten

Originele titel: Uw Privacy U bent de Master, China’s eerste "Privacy Test" Test Uw Safety Aware Public Place Gratis WiFi kan worden aangesloten? Is het Eigenschap van de Gemeenschap redelijk als de enige toegang tot de enige toegangscontrole? Onlangs is een "Privacy Test Paper" online in de Chinese Court Mobile Portal. Het is online om persoonlijke informatiebescherming uit te voeren in de vorm van online publiek, met name internetgebruikers, met name internetgebruikers.

Dit "testpapier" wordt ge?nitieerd door de Court News Media-banden van het volk en drie of zes zones. China’s versnelling beweegt zich in het digitale tijdperk, het leven van mensen ervaren ook uitgebreide digitalisering, en woorden en daden zijn goed voor gegevens die worden opgenomen en interactie. Hiermee kunnen online serviceproviders hun gebruikers begrijpen, wat gemakkelijk te bieden is, maar bij Tegelijkertijd zijn ook digitale beveiligingsrisico’s gekomen. Onder de trend van alle dingen krijgt de scène van de gegevens gebruik complexer, en de lekken van de batchinformatie en lekken hebben zich eenmaal opgetreden, wat niet alleen inbreuk maakt op de rechten en belangen van gebruikers, maar zelfs in gevaar brengen van de nationale sociale zekerheid. De verslaggever merkte op dat wetten en voorschriften zoals netwerkbeveiligingstoezicht en "data-veiligheidsrecht" zijn ingevoerd. "De persoonlijke informatiebeschermingsrecht van de Volksrepubliek China" is officieel ge?mplementeerd op 1 november (genoemd "IPAC" heeft een aantal specifieke principes toegevoegd, standaardiseren van internetplatforminformatie-collectie en gebruik en verduidelijken van gebruikers in persoonlijke informatie-verwerkingsactiviteiten.

  In deze context is Privacybescherming een must-have van ondernemingen en internetgebruikers geworden. Een van de openbare functionarissen, 360 bedrijven, vertelde verslaggevers dat de "krachtwetgeving" een duidelijke richtlijnen geeft voor de werking van het internetplatform en de wettelijke rode lijn af te schakelen.

Als een grootste digitale beveiligingsmaatschappij in het land, zal 360 de Code, innoveer digitale beveiligingstechnologie blijven verhogen en geleidelijk in het daadwerkelijke bedrijfsscenario in het daadwerkelijke bedrijfsscenario in de afgelopen jaren landen. Bijvoorbeeld op de 360-speed browser online privacy tracking-functie, voorkomen dat gebruikers toegang hebben tot en gebruik; geef 360 beveiligingswachten met "Privacy Bodyguard", van Defensie, Discovery, Cleanup en Noodverwerking Four Dimensions bieden volledige link Privacy Guard . "Vergelijk het platform, het bewustzijn van de privacybescherming van de individuele gebruikers moet worden verbeterd." De verantwoordelijke persoon vertelde verslaggevers dat de "IFR" een duidelijke definitie van gevoelige informatie over gebruiker heeft gemaakt en de gebruiker is bepaald dat de gebruiker in behandeling persoonlijk is informatie, maar veel mensen komen, dit is nog steeds een blinde plek.

  "Internetgebruikers moeten ook de juridische kennis van persoonlijke informatiebescherming begrijpen, weten hoe juridische wapens te gebruiken om hun legitieme rechten en interesses te behouden, is erg belangrijk, zeer belangrijk bij het tegenkomen van het persoonlijke informatierisico," "meldde het Hoofd van de People van de Verslaggever, deze keer werken met 360 die persoonlijke informatierechtsactiviteiten, online surfers geven, en om het publiek bescherming en vaardigheden en vaardigheden verder te verbeteren. "De website vereist bijvoorbeeld het verzamelen van gevoelige informatie en de app-verpakking is bevoegd om het gezicht te openen, enz., Het moet zich bewust zijn van waakzaamheid of zelfs afwijzing." Deze test is op dezelfde dag herdrukt.