Teken wijsheid uit levendige en verse grassroots (speciaal denken)

General Secretary Xi Jinping wees erop: "Om de eerste geest van de massa’s te respecteren, versterkt het ontwerp van de bovenste verdieping en aandringen op de mensen naar eenheid, leer van de levendige en frisse grassroots-praktijk." De basis van de Chinese Communistische Partij in de mensen , het bloed in de mensen en kracht in de mensen.

In de afgelopen 100 jaar worstel heeft onze partij de positie van mensen altijd gestabiliseerd, volledig met respect voor de eerste geest van de massa, en het versterken van het hoogste niveau en aandringen op de mensen om de mensen te verenigen, het oplossen van ideologische problemen en het oplossen van ideologische problemen, en stimuleer innovatieve vitaliteit die de kracht van de inspanningen combineert, het transformeren van de sterkte van de massa om de prachtige kracht van de Chinese natie te bereiken, eenheid die de mensen leidt om een ??beter leven te cre?ren. Het versterkende topontwerp en aandringen op de mensen zijn verenigd. Algemene secretaresse Xi Jinping benadrukte dat "goed beleid en ontwikkelingsplan moet voldoen aan de bereidheid van het volk, in lijn met de mensen, afkomstig zijn van de massa’s, naar de massa’s." De mensen hebben eindeloze wijsheid en kracht.

Al 100 jaar heeft onze partij op de mensen vertrouwd, respecteer de belangrijkste status van het volk, respecteer de eerste geest van het volk, vraag naar politiek, vraag naar mensen, vragen de mensen, volledig stimuleren van de innovatie en het cre?ren van de mensen, waardoor de innovatie en het cre?ren van de mensen zijn Beroemd "China Miracle. Tekening wijsheid uit levendige en frisse basispraktijk, een belangrijke manier is om het ontwerp van de bovenste verdieping en aandringen op de mensen naar eenheid te zetten, het lichaam af te vallen, wastafel, tijdig en diepgaand onderzoek en onderzoek uit. Massa’s van de mensen en de maatschappij. Van alle lagen van het leven, kunnen we de sociale verwachtingen volledig begrijpen, de wijsheid, deskundige meningen en de ervaring van grassroots absorberen. Houd u aan de hulp van de mensen, overeenkomst, ongelukkig, beloven om aandacht te besteden aan de fundamentele norm voor het meten van alle werkdachtering, waarbij de mensen het economisch en sociaal ontwikkelingsbeleid tijdig aanpast, waardoor de gerichte, precisie, precisie van beleidsontwikkeling tijdig wordt aangepast , Effectiviteit maakt verschillende werkinitiatieven om met elkaar samen te werken en elkaar te promoten. Combineer het probleem van het oplossen van gedachten en los praktische problemen op.

Respecteer de eerste geest van de massa’s, moet eerst diep in de massa gaan, de massa’s rooten, het enthousiasme van de mensen en de combinatie van ideologische problemen op te lossen en de daadwerkelijke problemen op te lossen, de mensen betaalbaar en verslaving kunnen hebben. Op dit moment zijn de mensen intenser tot een goed leven, kijken uit naar een beter onderwijs, stabieler werk, meer bevredigend inkomen, betrouwbaardere sociale zekerheid, hogere niveaus van gezondheidsdiensten, comfortabelere levensomstandigheden, mooiere milieu, rijker spiritueel cultureel leven . Tegelijkertijd hebben de mensen nog steeds enkele korte lijnen die moeten worden voltooid in termen van een goede levensvraag.

Het ondersteunen van deze korte borden, moet stevig een bewustzijn vestigen, gecombineerd met het oplossen van ideologische problemen en het oplossen van praktische problemen, denk na over wat de massa’s denken, urgentie, de meest directe interesses van de mensen oplost.

Een heel belangrijke is om te zien hoe de massa het probleem oplossen, de massa’s worden niet herkend, niet tevreden. Los ideologische problemen op, kan doorgaan met het stimuleren van het gevoel van verantwoordelijkheid en creativiteit in de praktijk, vorm je hart om erover na te denken en manieren te zoeken om hervorming en ontwikkeling te bevorderen in de creatieve praktijk van de mensen. Combineer de excitatie-innovatie vitaliteit met gecondenseerde sterkte.

General Secretary Xi Jinping wees erop: "Om de stimulerende innovatie te combineren en de sterkte van de sterkte te versterken, het stimuleringsmechanisme te versterken, mobiliseert het enthousiasme, initiatief, creativiteit van alle aspecten en bevordering van de nieuwe situatie in de nieuwe ontwikkelingsfase." De mensen zijn de grootste basis van de uitspraak van het feest is de basis van ons sterke feest. Al 100 jaar leidt onze feestleiders de revolutie van het volk, de constructie, hervormingservaring aan dat, ongeacht welke moeilijkheden en uitdagingen tegenkomen, zolang mensen ondersteunen en deelnemen, er geen moeite is om te overwinnen, er is niet meer maar meer.

Op de nieuwe reis wordt de economische en sociale ontwikkeling van mijn land geconfronteerd met veel ongekende problemen, die dringend de verbluffende innovatie en condense kracht moeten combineren en de wijsheid en kracht van honderden miljoenen mensen condenseren om de economische en sociale ontwikkeling te bevorderen, te bouwen Socialisme. Op het Grand Doel van moderne landen, laat het strompelen van grassroots de praktijk in de krachtige potenti?le energie, sterke kinetische energie, sterke kinetische energie en het vormen van hervormingen en innovatie en volledig de levendige situatie instroom. (Auteur: de sociale wetenschappen en onderzoeksafdeling van de partijschool van het Comité van Peking Municipate Party van de Communistische Partij van China (Beijing Administratief College).