Streef ernaar een hoger niveau van ping te bouwen, een Henan-reglement Henan

Originele titel: Streef ernaar om een ??hoger niveau van ping te bouwen, een rechten van Henan Henan □ Deze krantencommentator zal voorzichtig zijn, en het condense is geaggregeerd.

De provincie heeft een vergadering gehouden om te leren de geest van de speciale strijd van het land en de speciale strijd van het kwade te implementeren, de speciale strijd en geavanceerde collectieve en geavanceerde individuen van de provincie geprezen. Inzetten.

  General Secretary Xi Jinping wees erop dat de kwade krachten sociale toxumtumoren zijn, serieus de economische en sociale orde ondermijnen en de heersende wortels van de partij zijn erger.

In januari 2018 heeft het Centraal Comité van de Communistische Partij van China, de Raad van de Staatsraad de "Kennisgeving over de ontwikkeling van Sweep Black and Devilion", die wordt gelanceerd in de driejarige anti-black defici?ntie strijd. Het is een zeer belangrijke betekenis voor een belangrijke besluitvorming-implementatie gemaakt door kameraad XI jinping als de kern van kameraad XI Jinping.. In de afgelopen drie jaar heeft onze provincie de Partij Centraal Comité serieus ge?mplementeerd, de besluitvorming van de Staatsraad, met vaste houding, buitensporige maatregelen, vast werk, en speelde een geheel gevecht, vernietiging, zwarte en kwade krachten en sociale zekerheid De omgeving is aanzienlijk verbeterd, het politieke en maatschappelijk middenveld van de partij is uiteraard verbeterd, de basis van de Grassroots is uitgebreid, de mensen zijn verdwenen, geluk, veiligheid en de speciale strijd om te vegen en het kwaad bereiken het verwachte doel en heeft een van de mensen . Tevreden antwoord.

Het centrale politieke en juridische commissie geeft volledige bevestiging van de speciale strijd van het anti-black kwaad van de provincie. De nationale anti-zwarte speciale strijd drie promotie zal de ervaring van onze provincie bevorderen. Onze provincie Anti-Black en Evil Special Struggle is eerste in het land. array. Wanneer het zwart zwart niet is voltooid, is het niet voltooid.

General Secretary Xi Jinping wees erop dat het nodig is om het zwart en kwaad en kwaad te promoten, en resoluut af te vallen op zwarte en kwade krachten en hun "beschermende paraplu", laat ze nooit de mensen schaden. Dit jaar is het 100-jarig jubileum van de oprichting van de Communistische Partij van China, het jaar van het "14e vijfjarenplan", moeten we een nieuwe reis maken om een ??nieuw socialistisch modern land op een hele ronde manier te maken om binnen te komen De tweedehonderd jaar strijd om binnen te komen, de nationale stabiliteit, en de vredige omgeving is voorwaarden en fundamenten van ontwikkeling.

Staand in het nieuwe startpunt, zijn de vereisten van de mensen voor veiligheid en eerlijkheid hoger. De normalisatie van de anti-kwaadse strijd zal de kostbare ervaring van de speciale strijd van zwart en zwart samenvatten, aandringen op de voogd, en de symptomen en de regels en de regels zullen de rechtsstaat blijven verbeteren, standaardiseren, specialiseren en Doorslaggevend laat de zwarte en kwade krachten niet ontslagen en de rol komt eraan.

Het is noodzakelijk om de studie van de partijgeschiedenis onderwijs en het politieke en juridische teamonderwijs en de rectificatie uit te voeren, zich te houden aan de ontwikkeling en veiligheid, verdere verbetering van de politieke bekwaamheid, strategische visie, professionaliteit, meer betaling van systeemconcept, rechtsbetaling, sterk basisgids en uitgebreid politiek en wettelijk het ijzeren leger, resoluut de missie van het werk van de stabiliteit reserveren. We moeten de beschermingsmaatregelen verbeteren om normalisatie te maken om de strijd tegen kwade worstelingen te lanceren en het leiderschap van de partij volledig te versterken, de organisatie te optimaliseren en de beoordelingsevaluatie te versterken en voortdurend de resultaten van verdieping te consolideren.

  Een multi-divers ding, en de drums zijn afgestemd op de boot.

Laten we ons verenigen rond het feestcentrum rond het feest, met de kameraden van Xi Jinping, Forgivement en persistente inspanningen, normalisatie om de strijd tegen kwade strijd uit te voeren, streven naar een hoger niveau van ping van een Henan, de rechtsstaat , Henan, om een ??nieuw tijdperk van Central Plains te schrijven Het prachtige hoofdstuk maakt nieuwe en grotere bijdragen om de 100-jarig jubileum van het feest met uitstekende resultaten te vieren! (Editor: Huang Sha, Yang Xiana).