[Representatieve leden om hun taken uit te voeren] Ventilator Bingheng-vertegenwoordiger: Changtong Information Road om naar Happiness Road te gaan, rijk te worden

"Het huis ge?nstalleerd mobiel breedband. U kunt de situatie in het huis op uw telefoon bekijken." Zei meneer Wang, het dorp van het dorp van Tangxiang Village, Tangcheng Town, Shiyan City, Hubei Province, zei dat vanwege geen enkele manier Ga naar huis voor het nieuwe jaar, zijn ouders wonen in het dorp. Laat hem zich erg versleten voelen en de veilige bewaking van de deur is ge?nstalleerd rekken hun affectiebrug. Verbeter het niveau van "Internet + Nieuwe plattelandsgebieden", verdere bevordering van landelijke digitale constructie, verbetert dorpsbewoners om zin te krijgen, geluk, het congres van het nationale volk, de secretaris van het Comité van HUBEI Mobile Party, voorzitter, General Manager Fan Bingheng Hard aan het werken. Aan het einde van 2021 ontving Fan Binglaarm een ??boodschap van Mr. Wang uit het dorp Tang Xi Village. De andere partij noemde zichzelf in Beijing en hoopte veilig monitoring thuis thuis te installeren.

Na ontvangst van het nieuws, heeft Fan Binglaarm de technicus onmiddellijk georganiseerd om naar huis te enquête te gaan, en ontdekte dat het natuurlijke dorp verspreid was omdat het huishouden werd verdeeld en de installatie-breedband heeft een zekere moeilijkheid.

Na de co?rdinatie hebben technici de bouw en ge?nstalleerd werk in drie dagen voltooid. "De bergen zijn gebouwd breedband, veel meer dan de stad.

"Fan Banglang zei dat het dorpslay-out vanwege de verdwijning onregelmatig is, de kosten van breedbandconstructie vaak meerdere keren zijn.

Sommige bouwplaatsen zijn in de diepten van de bergen, het verkeer is lastig en de netwerkfaciliteiten moeten naar de bergen worden getransporteerd. Het kan alleen afhankelijk zijn van kunstmatige schouders, niet alleen de moeilijkheid is moeilijk, maar ook de latere onderhouds- en operatiekosten zijn ook erg hoog.

"Maar om eerst rijk te worden, is alleen de informatie soepel, en de weg naar het dorp wordt breder.

"Vorig jaar nam Fan Bingheng de" ‘Network +’ voortdurende landelijke revitalisering "om naar de nationale twee sessies te gaan, en streven naar het promoten van het netwerk aan de enorme plattelandsgebieden, streven naar het verminderen van stedelijke en landelijke gaten, en effectief de mensen te verminderen ., Gebruik goede informatiedienst.

In de afgelopen jaren bleef Hubei Mobile de bouw van communicatie-infrastructuur in landelijke gebieden bevorderen en bouwde 10.000 landelijke 4G-basisstations, waarbij 100% van de 30.000 administratieve dorpen wordt bereikt; complete dekking voor het platteland van het landelijke breedband-netwerk, breedband netwerksnelheidslimiet van 20m tot 100m. Met een enkel netwerk kunnen mensen ver in hun geboortestadingen opletten op de achterblijvende kinderen in hun geboortestad, het leven van ouderen, de bergen in de bergen vliegen uit de bergen, het geluk van de dorpelingen, worden rijk, de weg wordt breder.

"Ik zal bloemen online verkopen, ik kan elke dag twee of driehonderd potten verkopen. Gelukkig probeerde ik het mobiele netwerk ‘. Nadat het mobiele breedband geopend was, was het niet alleen handig voor mij om contact op te nemen, maar hielp me ook om bloemen te ontwikkelen en homestay toeristische projecten. Nu is mijn leven ook veiliger.

"Mr. Huang, Huang, Huang, Huang, dorp, Shangfu Township, Qiazi County, Shiyan City, zei dat Fan Bingheng, die op bezoek kwam.

Zien dat de dorpelingen onder de implementatie van het "Digital Rural Revitalization Plan", hoe beter, hoe beter, fan Bing erg tevreden is. "Dit jaar is mijn suggestie gerelateerd aan de revitalisering van landelijke dorpen.

"Ventilator Binglang zei:" Hoop de toepassing van ‘5G +’ informatietechnologie in landelijke, landbouw te bevorderen en de economische ontwikkeling van afgelegen plattelandsgebieden te besturen. (Editor: Wang Guo Wei, Zhang Wei) Delen Laat meer mensen client downloaden.